Rubriky
Kronika

Poradní skála střediska

Vedení střediska a zájemci z řad rádců se první dubnový víkend vypravili za Nové Město na Moravě, do skautské chaty Mercedes. Ještě ve vlaku byla účastníkům po rozdělení na poloviny sdělena nepotěšující zpráva – po příjezdu musí „přepadnout“ obchod a z nakoupených surovin klohnit naši víkendovou stravu. Na páteční večer si Kevin připravil dvě hry – jednu na odhad myšlení většiny, druhou na hádání společného znaku vět jednotlivcem, který přišel zpoza dveří a pokládal zbytku otázky.

V sobotu dopoledne se rádcové vlčat zabývali pod vedením Tofa a Frenkýho prací se stezkami, ostatní chystali oběd. Po něm jsme si rozdali drobné úkoly a dostali trochu volna, kterého bylo využito různě: vycházkou k běžkařskému areálu, přípravou večerního ohně, nebo pochodně. Posléze přijel Virus a po jeho přednášce jsme se zabývali dokončením plánů 2. a 3. oddílu pro školní rok 2014/2015. Večer proběhl slavnostní oheň, k němuž více v samostatném článku.

V neděli dopoledne jsme se zúčastnili mše svaté a proběhla středisková rada, po sbalení a úklidu jsme vyrazili, spokojeni a těšíce se z příslibu akcí podobného ražení do budoucna, domů.

Fotogalerie: jaguari-vranovice.rajce.idnes.cz/Poradni_skala_strediska/

Napsat komentář