Rubriky
CRH Kronika

Celoroční hra – listopad

I v měsíci listopadu nám pokračovala na středisku Celoroční hra. Tentokrát bylo úkolem družin zachránit zvířata Ara Arakanga, Kůň Przewalského a Lachtana Šedého.

Vítězná družina vlčat a světlušek opět získal na měsíc putovní pandu Rototrona.

 

Úkoly, které družiny musely splnit:

 

Ara Arakanga

vlčata: každý člen družiny má za úkol vystřihnout v časovém limitu aru arakangu. tak aby měl obrázek maximálně deset nevystřižených koutů. Úkol se podaří splnit, pokud obrázek úspěšně vystřihne 75% účastníků schůzky.

skauti: úkolem bylo vybarvit obrys papouška pouze pomocí nohou temperovými nebo vodovými barvami. Barvy bylo povoleno namíchat ručně. Tento úkol musel být splněn do 20 minut a bylo povoleno maximálně 20 přetahů. Úkol byl splněn, pokud obrázek úspěšně vybarvilo 75% účastníků.

 

Kůň Przewalského

vlčata: úkolem bylo vytvořit scénku či hromadnou báseň, píseň inspirovanou biblickým příběhem. A tuto scénku (báseň, píseň) prezentovat na vánoční besídce oddílu. Oddíl rozhoduje, zda se scénka povedla a zda byl úkol splněn.

skauti: družina nacvičí program, pásmo či scénku pro světlušky a vlčata svého oddílu. Pro světlušky je téma Lucerna a pro vlčata Kniha džunglí. Splnění hodností rádce či rádkyně družiny, pro kterou je program připraven

 

Lachtan Šedý

vlčata: přihrát si s míčem na vzdálenost minimálně 5 kroků. Počet přihrávek pro uznání úkolu = počet členů družiny krát počet přítomných členů při plnění. Každý pád míče na zem znamená zmaření pokusu. Každá družina má dva pokusy.

skauti: udržet míč nad zemí, bez chycení, pomocí volejbalového odbíjení. . Počet přihrávek pro uznání úkolu = počet členů družiny krát počet přítomných členů při plnění. Každý pád míče na zem znamená zmaření pokusu. Každá družina má dva pokusy.

 

Pořadí v měsíci listopadu.

Světlušky a vlčata

  1. místo Bubliny Uherčice
  2. místo Netopýři Hustopeče
  3. místo Berušky Uherčice
  4. místo Hnědá šestka Vranovice
  5. místo Pandy Pohořelice
  6. místo Lvíčata Rosice
  7. místo Oranžová šestka Vranovice
  8. místo Čekanky Hustopeče
  9. místo Tučňáci Hustopeče
  10. místo Berušky Pohořelice

Skauti a Skautky

  1. místo Pomněnky Uherčice
  2. místo Dýňáci Hustopeče
  3. místo Vlci Vranovice
  4. místo Myšky Hustopeče
  5. místo Sokoli Pohořelice
  6. místo Veverky Vranovice
  7. místo Panteři Uherčice
  8. místo Ježci Rosice

Napsat komentář